Glimlachen is makkelijker, dan vertellen wat je dwars zit.

 

Hoe blijven wij positief ? Wij zitten al zo lang met dit probleem.

Als ouder zit je met je handen in het haar als je ziet dat je kind het moeilijk blijft houden op bepaalde gebieden. Te denken valt aan moeilijk vrienden maken, faalangst, onzeker zijn.
Problemen vullen op een gegeven moment je gehele gedachten en vaak blijf je in cirkels denken.
Herken je dat je al heel wat oplossingen hebt aangedragen waar niets meer wordt gedaan?
Er ontstaat irritatie in huis want het gaat alleen nog over het probleem. Schoolprestaties gaan achteruit, al met al een vervelende situatie.

Wat kan een coach op deze momenten voor je betekenen?
We gaan achterhalen wat het probleem is en wat nog belangrijker is wat wil je kind zelf bereiken. Wat is het doel.
Als dat duidelijk is kun je in echte stappen zetten.
De volgende stap is achterhalen wat je kind nog heeft te leren om het doel te bereiken.
Dit kunnen misschien wel verschillende stappen zijn.
Waarom is het belangrijk dat je kind zelf met de stappen komt, omdat hij of zij weet dat ze deze stap kan en durft te nemen. Volwassenen  gaan vaak te snel, wij vergeten dat wij al heel wat verschillende ervaringen hebben opgedaan in het leven.
Zodra de eerste stappen zijn gezet gaan processen draaien en gaan jullie merken dat er veranderingen plaats gaan vinden.
Dit komt iedereen in huis ten goede, er komt weer ruimte om leuke dingen te doen. Aan de keuken tafel komen weer andere gesprekken opgang, gesprekken die jullie weer verbinden met elkaar.

Investering:

Coaching per uur € 70,-

Incl. 21% btw

Ilona Nie


Onze dochter Noëlle heeft echt meer zelfvertrouwen gekregen na deze training. Ze durft nu ook Nee te zeggen. Noëlle is met plezier naar elke les gegaan, en ook met veel plezier alle oefeningen meegedaan. Noëlle heeft veel vertrouwen in Theo en Monique. Bij de vraag of ik deze training ook ga aanbevelen bij andere ouders? Zeker weten! Groetjes Ilona Nie

Tantes van Danisha & Dylano


Wij als tantes hebben ervaren dat de kinderen mondiger zijn geworden. Danisha en Dylano zijn dol enthousiast over de de training en dat stralen ze ook uit. Wij gaan andere ouders zeker deze training aanbevelen. Ze leren goed grenzen aangeven en ze durven er te staan. Wat leuk dat wij de laatste les er ook bij mochten zijn om te kijken en mee te doen.

Harm-Jan Nie


Onze dochter Noëlle heeft meer zelfvertrouwen gekregen tijdens de training. Wat ik persoonlijk ook erg leuk vind is dat ik met mijn dochter thuis heb geoefend wat Noëlle tijdens de training heeft geleerd. Ze kon me alles goed uitleggen en zo gingen we samen weer oefenen. Ik kan ga deze training zeker aanbevelen bij andere ouders. Theo en Monique Jullie hoeven niets te veranderen hoor, gewoon zo doorgaan!!

Thom van de Laan


Ik heb geleerd dat ik voor mezelf opkom. Ik vind de lessen leuk. Andere kinderen kunnen het ook wel doen. Thom

Silvia van de Laan


Ik zie zeker veranderingen bij onze zoon Thom. Hij heeft meer vertrouwen gekregen in anderen, en dat je fouten mag maken en dat je van je fouten altijd leert. Thom is altijd met plezier naar de training gegaan en vind het erg leuk. Of ik deze training onder de aandacht ga brengen bij andere ouders? Zeker weten.! Theo en Monique jullie hebben het Top!! gedaan. Nogmaals bedankt.  Groetjes Silvia.

Aisha Alihusain


Elke week heb ik mijn kleinkinderen naar de training gebracht omdat ik dacht dat zij deze training wel konden gebruiken. Ze hebben er alle twee heel veel van geleerd. Hun zelf vertrouwen is absoluut gegroeid. De kinderen durven meer te vragen en hun mening te geven. In hun eigen spel overleggen ze nu veel meer met elkaar. Altijd zijn de kinderen enthousiast geweest over de training en zijn altijd met veel plezier gegaan. Of ik deze training ga aanbevelen bij andere ouders? Zeer zeker! Theo en Monique jullie doen het top! Ouders kunnen juist meer van jullie leren. Mooie uitspraak van Dylano" Je leert goede dingen van de meester" Vriendelijke groet, Aisha Alihusain

Fam. van Rossum


Onze zoon Jonah heeft zeker wat gehad aan deze training, hij is zelfverzekerder geworden en ik zie meer plezier. Hij heeft de lessen leuk gevonden, hij ging elke week met plezier naar de training toe. Het is een fijne groep, en hij voelt zich vertrouwd. Als een andere ouder vraagt over deze training dan zeg ik, doen!